събота, 25 юни 2016 г, 2:43 ч.

Да Изкупим Британия


Пазарувайте от всеки сайт в домейна co.uk, а ние ще доставим стоките до Вас!
При трудности с плащанията ще сторим и това от Ваше име!

Избирате от сайт, базиран във Великобритания (напр. еbay.co.uk), желаните стоки и уреждате онлайн плащането им (с кредитна карта, чрез PayPal или друга форма).


Като адрес за доставка (най-често shipping address или delivery address) посочвате адреса на офиса на Еконт Експрес в Лондон, Великобритания.

ИМА ПРОМЯНА В ИЗПИСВАНЕТО НА АДРЕСА НИ! МОЛЯ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СЛЕДНИЯ:


Norsk E-CAGE
address line 1: Unit 2, Willow road DEP 0000 (на мястото на нулите се изписва Вашият персонален номер)
address line 2: Colnbrook
city/town: Slough
county: Berkshire
post code: SL3 0BS
Mobile: 0044 7780 881982

Важно:
Реквизитът „NORSK E-CAGE“ е задължителен и следва да се впише в полето „име на получател“. Вашият персонален номер се изписва веднага след името на улицата.  Ако вече имате издаден номер на „пощенска кутия“, можете да продължите да използвате същия номер, само вместо BG изписвате DEP. Ако нямате персонален номер, и желаете да получите такъв, моля да напишете на london@econt.com.Имате възможност да изберете доставка чрез сухопътен или въздушен транспорт – BY AIR. Сроковете на доставка са до 7 работни дни чрез сухопътен транспорт и от 1 до 3 работни дни (в зависимост от графиците на международните летища) чрез доставка BY AIR.

Информирате ни за направената от Вас поръчка чрез онлайн-формуляра от нашия сайт, в който давате данни за стоката, URL към сайта и всякаква друга информация, която ще ни помогне да идентифицираме ясно продукта Ви при неговото получаване, данни за точния адрес на доставка в България или наш офис, от който желаете да получите стоката си.


Ако забележим несъответствия – информираме Ви за това и изчакваме Вашите указания как да продължим. Ако всичко е наред, получавате по е-поща съобщение за пратка към Вас, с цена и условия на доставката съгласно обявената Тарифа и Общи условия на Еконт Експрес.
Движението на пратката можете да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.

При невъзможност за плащане онлайн (напр. неприемане на карти от България, изисквания за плащане при получаване на стоката от търговеца във Великобритания или друго), посетете най-близкия офис на Еконт Експрес.


Попълнете предоставения Ви формуляр за описание на стоката и платете цената на стоката в лева, по централния курс на БНБ за деня.


При закупуване на стоката от офиса на Еконт Експрес в Лондон, ще получите по е-поща съобщение за пратка към Вас, с цена и условия на доставката съгласно обявената Тарифа и Общи условия на Еконт Експрес. С условията за онлайн Покупка чрез Еконт от Англия, можете да се запознаете тук.

Можете да изберете начина на доставка – чрез сухопътен или въздушен транспорт (BY AIR). Ако изберете доставка чрез въздушен транспорт, значително спестявате от транзитното време на доставката.
Движението на пратката може да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.


Еконт Експрес: Да Изкупим Британия! / Econt Express: Let’s Buy Up UK!

Follow EcontUK on TwitterКоментари по статията Всички коментари

338 Отговора :

 1. Вероятно имате предвид разговора с вашия колега от снощи /09.02/, който проведох след като разбрах каква би била цената, и ОТБЕЛЕЖЕТЕ, ако говорите за този разговор, то в АЗ поставих въпроса за таксуване на база обем преди да приключим.
  Ако обичате прослушайте няколкото разговора, ,които имах с вашата колежка Свилена от края на януари,началото на февруари, проведени преди да направя заявката на 02.02.

  Определено не бих ‘изкупувал Британия’ с вашите услуги.

  Моля дайте ми ваш телефон за контакт за да говорим в директен разговор, ако не се свържете с мен, тъй като освен мен сте на път да изгубите като клиенти и трите фирми на моя съпруг…

 2. lora казва:

  Г-жа Воински,

  както уточнихме в разговора си ще проверя лично случая да бъде приключен със справедливо решение, както и да коригираме пропуските, където сме допуснали такива.

  Приятна вечер,
  Лора Арсова
  директор дирекция Пазари
  Еконт Експрес

 3. Това със заплахите ми е най-любимата част от характеристиките на Българското общество.

 4. Илиян казва:

  Колко е доставката до 1 кг от Англия???

 5. Svilena Malcheva казва:

  Здравейте, Илиян!
  Всички цени, относно предоставяните услуги за международния сервиз на компанията, може да видите в меню „Тарифи и услуги“, избирайки си държавата Великобритания от падащото меню. Чрез „Калкулатор“, разположен в синята лента с икони, най- отгоре в сайта на Еконт, може пък да изчислите стойността на куриерската услуга, която ще има Вашата пратка.
  Ако Вие сте си закупили стоката, то цената за доставката на 1 кг. колет до офис в България е 34,80 лева с ДДС. Ако желаете да я получите на посочен от Вас адрес, то сумата ще се равнява на 37,50 лева с ДДС.
  Пожелавам Ви лек и спокоен ден,
  Свилена Малчева
  Еконт Транс

 6. ДАНИЕЛА ИВАНОВА ИВАНОВА РИБАРСКА казва:

  Привет на целия екип на Еконт!
  До сега не бях полвала вашите услуги. Исках да си купя стока от сайт в интернет, която се доставяше само в Англия и реших да полвам вашите услуги за това. Определено останах много доволна от предоставенета услуга като цяло. Обаждах се доста пъти – кога поради незнание, кога от нетърпение и винаги получавах навременна, любезна и адекватна реакция от ваша страна. Стоката ми беше доставена в срок и без забележки.

  Благодаря на целия екип на Еконт и ви желая да сте все така отзивчиви и позитивни! При нужда с удоволствие ще ползвам услучите ви и за в бъдеще!

 7. lora казва:

  Здравейте г-жа Рибарска !

  Искрени благодарности за оценката, която споделихте тук. Ще правим нужното за да има още много поводи за добри впечатления от услугите и обслужването на Еконт.

  Желаем и на Вас всичко най-добро,

  Лора Арсова
  директор дирекция Пазари
  Еконт Експрес

 8. Виолин Иванов Иванов казва:

  еконт трябва да вкарате някаква система за проследяване на пратките. в момента не е ясно какво се случи с една моя платена пратка. просто изчезна. и сега нямам никакъв контрол над нещата,не знам къде е грешката.

 9. Виолин Иванов Иванов казва:

  продавача казва че пратката е приета от някой си господин преди десет дни. проследяващ номер има. от лондон викат няма такава пратка.

 10. lora казва:

  Здравейте г-н Иванов!

  По този подаден от Вас сигнал заведохме като рекламация и ще направим проверка и ще държим в течение за резултатите до момента на приключването й. Благодаря Ви, че използвате Еконт и сте ни гласували доверие.

  С уважение,
  Лора Арсова
  директор дирекция Пазари
  Еконт Експрес

 11. ЕМАНУИЛ КАЛОЯНОВ ЧАУШЕВ казва:

  Здравейте. Спечелих търг в eBay, обаче стана лек проблем, тъй като пропуснах при самото плащане през PayPal да включа пощенските разходи от града на продавача, до офиса ви в Лондон. Има ли опция да се вземе пратката на място и да се достави до България, без да се ангажира продавача и колко би струвало. Благодаря!

 12. АЛИНА НИКОЛАЕВА СЪБЕВА КОЛЕВА казва:

  Здравейте г-н Чаушев,

  Да, има такава опция. Това което трябва да направите е да попълнете формуляр “Заявка за доставка“ http://onlineshoppinguk.econt.com/order-form.php
  Куриер ще отиде на посочения от вас адрес и ще заплатите куриерска услуга от адрес в Лондон – до БГ адрес или наш офис – както вие изберете. Тарифата ще намерите тук- http://www.econt.com/tariff-parcel-uk/. Стойността се определя от килограмите и условията на доставка (офис-офис, врата-офис…). За ваше улеснение има и тарифен калкулатор – http://www.econt.com/tariff-calculator/

  Поздрави,
  Алина Събева-Колева
  Директор Дивизия “Икономични доставки“

 13. КРУМ АЛЕКСАНДРОВ ГЕОРГИЕВ казва:

  Питам се докога ще продължава Еконт да има проблеми с пратките от Англия… 100 пъти потвърдих по телефона, че искам нещата да бъдат изпратени наведнъж, в петък ми се обадиха, че всичките 5 артикула са пристигнали и във вторник (днес) ще са в офиса на Еконт, който съм посочил. Днес отивам и се оказва, че само 4 са пристигнали, а една раница я няма. Отделно би ми било интересно някой от Еконт да ми изпрати точно как е формирана цената за доставка, защото гледам тарифата BY AIR и 2 летни шапки, слушалки за iPhone, батерия и малка раница не тежат 10 кг.

 14. lora казва:

  Здравейте г-н Георгиев,

  Изключително неприятна ситуация описвате. Съжаляваме за неудобството, което сме ви причинили. Незабавно започнахме проверка по случая. Имаме нужда от малко време за да проверим и изясним фактите. С вас ще се свърже квалифициран за това Инспектор Качество към Отдел Качество. Благодарим Ви за отделеното време и получената обратна връзка. Тя е важна и ценна за нас.

  Поздрави,
  Алина Събева -Колева
  Директор Дивизия “Икономични доставки“

 15. ПАВЕЛ ПЕТРОВ ПЕТРОВ казва:

  Здравейте,
  Тук гледам следната информация:

  „Движението на пратката може да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.“.

  Да, обаче това не е точно така! В сряда, преди 5 дена направих една заявка за покупка и доставка. Платих сумата още в същия ден, но до този момент аз нямам никаква инфомация. Не знам дали е била закупена, дали пътува… и въобще нищо. До колкото разбрах, и вие самите също не знаете нищо… което ме притеснява доста!

 16. АЛИНА НИКОЛАЕВА СЪБЕВА КОЛЕВА казва:

  Здравейте г-н Петров,

  Извършихме проверка по Вашата заявка. След като е постъпило плащане в наш офис сме преминали към изпълнение на заявката. Информацията, която е трябвало да получите на 21.07 е изпратена, но на грешен имейл (препращаме за сведение). Покупката е извършена и в момента Вашата пратка е налична в офис Лондон. Утре ще получите следваща информация съдържаща снимка на закупената стока и кога да очаквате доставката и` до България. В случай, че не сте били консултиран правилно, моля да ни уведомите за да предприем нужните мерки това да не се повтаря. Благодарим Ви за отделеното време и моля приемете нашите извинения.

  С уважение,
  директор дивизия „Икономични Доставки“

 17. [...] livrare până în Marea Britanie. Aveţi posibilitatea să menţionaţi ca adresă de livrare adresa noastră din Londra. La sosirea articolului în Regatul Unit vă vom informa şi îl vom expedia la adresa din Bulgaria [...]

 18. ANDREI VALERIEV PRODANOV казва:

  Здрашейте, бих искъл да попитам възможно ли е да поръчам от сайта на Blizzard Entertaiment чрез офисът на еконт във Великобритания и от там до град Добрич

  формата за попълване е следната

  Countrey* :
  First name* :
  Last name* :

  note:
  If you intend to make Blizzard Store purchases using this account, please note that we cannot ship to a P.O. Box

  Address* :
  Address (Line 2):
  City* :
  Zip/Postal Code* :
  Primary Phone:* Ext.:

  note:
  Please use the following format: +[country code][phone number]. (Example: +49 621 60 03 90).

  бихте ли ми помогнали да я попълня, колко лева ще ми поскъпне поръчката ако от Blizzard Store я закопувам за 10 евро?

  благодаря

 19. lora_sabeva казва:

  Здравейте г-н Проданов,

  Благодарим за Вашето запитване.

  Можете да закупите желаната от Вас стока и да посочите адреса на Еконт в Лондон.
  Адреса, който трябва да попълните в тяхата форма е:

  Countrey* : United Kingdom
  First name* : Impulse (това са нашите партньори в Лондон)
  Last name* : Prodanov
  Address* : 4 Colndale Road
  City* : Slough
  Zip/Postal Code* : SL3 0HQ
  Primary Phone:* 0044 1753245200

  Мога да Ви информирам за точна цена, ако знам параметрите на пратката: размери и тегло.
  Тарифата ни можете да видите тук: http://www.econt.com/tariff-parcel-uk/

  Ако направите покупката моля да ни информирате като попълните форма за заявка за доставка: http://onlineshoppinguk.econt.com/order-form.php
  Другият начин е да ни изпратите имейл на london@econt.com с нужната информация: за кого е пратката, до офис на ЕЕ или до адрес, Ваш телефон за връзка, какво да очакваме при нас (може само линк към стоката) и как желаете да превозваме Вашата пратка – със сухопътен или авио транспорт.
  Ще получите потвърждение от нас, че заявката Ви е направена, както и при приемането и в наш склад и кога да я очаквате в Добрич.
  Стойността на куриерската услуга се дължи при получаване на пратката в България.

  Можете да се консултирате с нашия на следните телефони:
  За покупка онлайн: Явор Маринов 0879356982
; консултация ценообразуване и оферти Милен Раданов 0879198674
; известяване, обработка в склад и експедиране на стоките: Радостин Великов 0885032316 и Георги Русев 0879070269.

  За допълнителни въпроси, оставам на разположение.

  Лора Събева
  Econt UK
  +359886317385
  london@econt.com

 20. ХАРИ ПЛОТЕР ООД казва:

  Здравейте, пробвам да си направя регистрация на адреса Ви в Англия на моя eBay. Адреса се регистрира без проблем, но поради някаква причина не иска да приема телефоните дадени от вас (пробвах да ги напиша по всякакъв възможен начин). Сблъсквали ли сте се с този проблем и имате ли решение ? Имам адреси регистриране в Германия и България и няма проблем с телефонните номера.
  Благодаря предварително
  Петко Касъров

 21. Явор Маринов казва:

  Здравейте г-н Касъров,

  Благодарим Ви за запитването.
  Да, има решение на този проблем.
  Във връзка с това, че наши клиенти използват нашия телефонен номер при регистрация в посоченият от Вас сайт за търговия, и във връзка с повишеното внимание за сигурност на самият сайт, предполагам, че последният просто е блокирал използването на телефонният номер. За да го приемат е нужно да се свържите с техният отдел за работа с клиенти и да ги помолите да приемат номера.
  Можете да използвате нашият мобилен контакт за връзка: 0044 7780 881982, както и стационарният: 0044 2087 517531.

  Оставам на разположение при допълнително възникнали въпроси.

  Явор Маринов
  +359879 356 982
  Econt UK
  london@econt.com

 22. КРУМ АЛЕКСАНДРОВ ГЕОРГИЕВ казва:

  Здравейте,

  Бих искал да попитам за една пратка, вчера звънях на 080018001, но все още няма отговор. Ситуацията е следната: на 31-ви октомври направих заявка за 9 артикула от Amazon, които щяха да бъдат разпределени в общо 6 пакета. На 01.11 получих мейл от Еконт, че 2 от пратките са в офиса ви в Лондон, а на следващия ден получих мейл и за още 3. На 08.11 ми се обадиха от Русе и казаха, че пратките са при тях и аз помолих да ги задържат, докато не дойде и последната и да изпратят всичко наведнъж. Проблемът е, че нея още я няма, на 04.11 получих мейл от Еконт, че е в офиса ви в Лондон и след това вече нямам никаква информация какво се случва. Бихте ли могли да проверите какъв е проблема, защото вчера поръчах още две неща от Amazon и се опасявам, че ще стане тотално объркване (тези две неща са отделна заявка за отделна доставка, не искам да се добавят към другите).

  Благодаря.

 23. Христо Иванов Жеков казва:

  Здравейте, искам да попитам, колко ще струва доставката от офисът Ви в Англия до Ваш офис в България, Дълбочина 8.6 cm
  Височина 8,3 см Широчина 11 см Тегло 407 гр, а също така колко време отнема доставката?

  Благодаря Ви предварително!

 24. ПЕТКО ЖИВКОВ ЖЕЛЕВ казва:

  Здравейте,
  Някой би ли обяснил какво означава “ Сроковете на доставка са до 7 работни дни“?!
  1. Доставката от UK до БГ е 7 раб. дни и след това отнема допълнително време за доставка до посочения адрес?
  2. От UK пътува неограничено време и след като пристигне в БГ до 7 работни дни се доставя пратката на посочения адрес?
  3. Общото време за доставка от UK до посочения адрес в БГ е 7 раб. дни?

  И още един въпрос – от кога пратките от UK нямат номер на товарителница? Ако е взето такова решение бихте ли обяснили, цитирам:
  „Движението на пратката можете да проследите на сайта ни, а пълна информация и възможности за управление на доставката ще имате чрез виртуалния си кабинет Е-еконт.“

  Благодаря предварително за отговорите!

 25. lora_sabeva казва:

  Здравейте г-н Желев,
  Разбирам защо възникват тези въпроси.
  Експедицията, с която пътуваше Вашата пратка, има закъснение. Случаят вече се проверява от отдел Качество на Еконт Експрес. Наш колега ще се свърже с Вас, за да информира за развитието.
  Относно сайта – скоро ще имате възможността да проследявате всеки артикул от Англия през е-еконт, но все още този модул се доработва.
  Съжалявам ако информацията там не е ясна. Ще я прегледаме и коригираме.
  Благодаря за отделеното време за обратна връзка.
  Оставам на разположение за допълнителни въпроси.
  С уважение,
  Лора Събева
  Еконт UK

 26. ЗЛАТИН ВАЛЕРИЕВ ВЕСЕЛИНОВ казва:

  Този „Norsk E-CAGE“ как е правилно да се впише ? Не мога да въведа пълния номер 0044 7780 881982 а само 7780 881982 Тъка изглежда в момента.

  http://desmond.imageshack.us/Himg688/scaled.php?server=688&filename=442012155107.jpg&res=medium

  Ако има грешка казвайте.

 27. lora_sabeva казва:

  Здравейте г-н Веселинов,

  Благодарим Ви за запитването.
  Norsk E-cage се вписва на мястото на получател.
  Моля да се свържете с нас на 0885032316 или да ни напишете email на london@econt.com за да можем да Ви издадем персонален номер в Еконт, който да използвате за адресиране на пратките си.

  Относно телефона -възможно е да няма място за 0044 – това е кода на Великобритания. Адресът е правилно попълнен, освен, че липсва персонален номер.

  Моля да ни предоставите телефон за връзка с Вас, за да знаем как да процедираме, щом получим пратката Ви.

  За допълнителни въпроси оставам на разположение.

  С уважение,
  Лора Събева
  Еконт UK
  london@econt.com

 28. ЙОРДАН ДИМИТРОВ ДИМИТРОВ казва:

  Вчера към 17.00 следобяд си поръчах едно нещо от Amazon.co.uk и избрах Amazon Prime: One-Day Delivery написах дадения от вас адрес в Лондон.После попълних онлаин формуляра за да опиша стоката.Мисля че до сега пратката трябваше да е пристигнала в офиса ви в Лондон но нямам никаква информация нито имеил нито обаждане.Номера на заявката е 3208044.Дайте ми някаква информация!

 29. Георги Митев Иванов казва:

  Здравейте г-н Димитров,
  Както е станало ясно в проведен разговор със служител от международния сервиз пратката е пристигнала в петък 03.08.2012.
  Поздрави,

 30. ТОДОР БОРИСОВ МИХАЙЛОВ казва:

  Искам да поръчам 2 пратки от различни места на адреса на еконт и да бъдат доставени до България. Къде и как да опиша, че искам да бъдат доставени двете пратки наведнъж, т.е. пристига едната пратка на адреса на Еконт в Лондон и трябва да се изчака и другата, преди да бъде изпратена към българия?

 31. Явор Маринов казва:

  Здравейте г-н Михайлов,

  Благодарим Ви за запитването.

  В случай, че Вие желаете да закупите различни артикули от различни търговци имате период за изчакване и групиране на артикулите в седем работни дни.

  При попълването на формуляр за доставка

  http://onlineshoppinguk.econt.com/order-form.php

  в допълнителна информация е необходимо да посочите, че желаете артикулите Ви да бъдат изпратени заедно със заплащането на една доставка.

  Ако втората Ви пратка пристигне след 7-я работен ден от приемането на първата Ви пратка, започва да се начислява такса „Складиране“. Това е такса за престой на пакет в офиса в България след 7-мия работен ден от датата на приемане на стоката на склад.

  В случай, че се наложи изчакване по-дълго от този срок, се дължи такса от 4,80 лв. с ДДС в ден за пакет и 2,40 лв. с ДДС за всеки допълнителен пакет на клиент към същата пратка.

  Моля обърнете внимание, че тъй като адресът за доставки в Лондон не е на представителство на Еконт, а на наши английски партньори, пратките не се складират в Лондон, а в централен склад Русе.

  Оставаме насреща при допълнително възникнали въпроси и нужда от повече информация.

  Екипът на Econt UK Ви пожелава успешен ден.

  С уважение

  Явор Маринов
  Econt UK Ltd.
  +359879 356 982

 32. ТОДОР БОРИСОВ МИХАЙЛОВ казва:

  Здравейте,
  Благодаря за отговора.
  Все пак не ми стана напълно ясно как работят нещата: Поръчвам 2 пратки, които искам да бъдат доставени заедно, едната пристига първа в Лондон и я изращат за България, където се складира в Русе, и изчаква докато пристигне другата пратка в Лондон и я пратят до България. Двете пратки се изпращат от Русе за София, където искам да ги получа.
  Правилно ли съм разбрал?
  Ако е така какъв е интервалът, през който се изпращат пратки от Лондон и колко време пътуват?
  Ако пътуват 6 дни и интервалът през който се изпращат за българия различни партиди е 6 дни, например се получава следното:
  Ако едната пратка пристигне в Лондон и бъде изпратена за България с партида X, а другата пратка бъде получена в Лондон 7 дни след първата и изпусне следващата партида (X+1), то тя ще бъде изпратена с по-следващата партида (X+2) и забавянето в българия ще бъде ((X+2)-(X))*6 = 12 дни, а в Лондон ще бъде 7 дни?

  Правилно ли съм разбрал или забавянето в пратките важи за пристигане на пратките в Лондон?

 33. Григор Христов Намачев казва:

  Здравейте,
  Имам проблем и не мога да се справя, моля за съдействие!
  Имам пратка до вашият офис в Лондон- пратката е от куриерска фирма TNT UK до вашият адрес( точен- проверен няколко пъти буква по буква). Доставена е на лице на този адрес, а вашите служители ми твърдят, че такова лице няма при тях! Как да процедирам- моля отново за съдействие!

  Поздрави!

 34. Явор Маринов казва:

  Здравейте г-н Михайлов,

  Точно така.
  След пристигането и на втората пратка в Русе, пратките Ви се изпращат за София като една обща пратка

  Пратките пристигнали до офиса на нашите партньори в Лондон се изпращат към България регулярно, всеки Вторник и Петък.
  Срока на доставка е 7 работни дни, като денят на вземане на пратката не се брои.
  Ако двете пратки пристигнат в рамките на 1 седмица в нашия склад, ще Ви ги групираме, даже едната от тях да пътува с експедиция следващата седмица.

  За допълнително възникнали въпроси оставам на разположение.

  Поздрави.

 35. Григор Христов Намачев казва:

  Благодаря, на целият екип за съдействието- всичко вече е наред и пратката е при мен в България!
  Всички фирми в БГ, ако работеха по този начин, нямаше да имаме стигане;)

 36. КОСТАДИН ПЕТКОВ СПАСОВ казва:

  до 1 кг*-34.80лв – това е нереално висока цена.Има фирми които доставят на 2.45лв за 1кг

 37. Стоян Кънчев Кацарски казва:

  Колко пари ще излезе доставката на този Amazon Kindle, 6:

  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007HCCOD0/ref=as_li_tf_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B007HCCOD0&linkCode=as2&tag=newfastre06-21

 38. Явор Маринов казва:

  Здравейте г-н Кацарски,

  Благодарим Ви за запитването.
  Моля обърнете внимание, че тарифното тегло на една пратка може да бъде нейното реално или обемно тегло – таксува се по-голямата величина.
  Можете да проверите обемното тегло на пратката си като умножите 3-те страни в см и ги разделите на 6000.

  (Пример: обемното тегло на пратка с размери 60*20*30 см се изчислява като се умножат страните 60х20х30 и сумата се раздели на 6000 или 36000 / 6000 = 6 кг обемно тегло.)

  Предоставяме Ви цените за пратки с тарифно тегло до 2 кг:

  - до 1 кг: 34.80 лв.
  - над 1 и до 2 кг: 43.20 лв.

  Тези цени са с условие за доставка до офис на Еконт и срок до 7 работни дни от пристигането на пратката до офиса на нашите партньори.
  Можете да се запознаете по-подробно с цените на услугите ни от следния линк:

  http://onlineshoppinguk.econt.com/tariff.php

  Оставаме на разположение при допълнително възникнали въпроси.

  С уважение,

  Явор Маринов
  Технически сътрудник Econt UKВашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3429375
  Нови клиенти за юни 106700
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 13507
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Юни
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner