сряда, 24 май 2017 г, 22:38 ч.

Възможности за развитиеПодбор на персонала и развитие в системата


В Еконт действа утвърдена система за набиране и подбор на персонал с доказана ефективност, която гарантира обективна експертна оценка на кандидатите за работа. Компанията използва различни външни канали за набиране на персонал, а паралелно с външния подбор всяка свободна позиция се обявява и вътрешно. В Еконт приоритетно даваме възможност на нашите служителите да се развиват и да заемат нови позиции с различни и по-големи отговорности, което повишава мотивацията и спомага за задържането на служителите в компанията.
Ако желаете да кандидатствате за работа, моля погледнете информацията за свободните работни места към момента.

Всички лични документи, които постъпват при подбора и наемането на персонал се разглеждат и съхраняват при спазване на строга конфиденциалност. Еконт Експрес ООД е регистриран администратор на лични данни пред Комисията за защита на личните данни. Еконт Експрес ООД поема задължение да обработва, използва и съхранява личните Ви данни, като гарантира опазването им в тайна от трети лица.
В Еконт оценяваме и възнаграждаваме всеки служител съобразно индивидуалния му принос за развитието на компанията. Еконт разполага с уникална система, която отчита не само количеството, но и качеството на извършената работа. Тази система не само осигурява адекватно възнаграждение на всяка длъжност, а и допълнително мотивира служителите като стимулира тяхната активност и отговорност към поставените задачи.
Еконт дава възможност на всеки служител с трудов стаж от поне шест месеца в компанията да се яви за защита на звание, което определя нивото на квалификацията и ранга му. Нивото на квалификация се проверява и установява чрез специализиран тест според заеманата длъжност. Придобитото звание носи допълнително възнаграждение и е знак за експертните познания и високия професионализъм на служителя.


Обучение на персонала


Еконт разполага със стройна система за обучение на служителите, която подпомага тяхното развитие в три направления:

-    Специфика на работния процес. Всеки служител задължително преминава през стартово, а в последствие и през усъвършенстващи обучения, които са специфични за куриерския и пощенски бизнес и са съобразени с корпоративната култура на Еконт.
-    Професионални знания и компетентности. Тези обучения повишават ефективността на служителя при изпълнение на служебните му задължения, като му помагат да придобие и развие конкретни умения.
-    Допълнителна квалификация. Еконт разполага с Център за професионално обучение (ЦПО), лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. Широката гама специалности, предлагани от ЦПО, дава възможност на нашите служители да придобият квалификация и умения в изцяло ново професионално направление.

Обученията се осъществяват както от високо квалифицирани служители на Еконт, така и от най-добрите външни обучителни организации като 60к – партньори на Еконт в обучението за универсални стандарти за телефонни разговори.
Пряко свързана с обучението на персонала е системата за индивидуалното атестиране – оценка на знанията на нашите служители. То показва степента на професионално развитие на всеки служител и потенциала му за израстване, а чрез него служителят получава обратна връзка за своето представяне и има възможност да усъвършенства уменията си.
Резултатите от индивидуалното атестиране в съчетание с индивидуалния принос на всеки служител в компанията определят в голяма степен индивидуалната му премия, както са и основа за преразглеждане на заплатата.


Хората на Еконт


Служителите на Еконт са не само лицето, но и гордостта на Компанията. Важно е не само изпълнението на професионалните стандарти, а и отношението на служителите към клиенти и колеги, както и проявената инициативност чрез дадени предложения и идеи.
Оценява се и обратната връзка от клиенти – похвали и коментари, постъпили в писмен или електронен вид, или регистрирани на националния телефон за връзка с Управлението.
Ние държим да говорим за ежедневния живот и нашият Еконт свят и представяме истории и героите им в корпоративния си сайт.


„Мениджър в Еконт”


Еконт поощрява и предлага възможности за развитие на мениджърските умения на своите служители. „Мениджър в Еконт” е програма за вътрешна обмяна на опит, чиято цел е да усъвършенства мениджърския състав на компанията. В програмата участват служители, заемащи различни ръководни длъжности в офисите на Еконт. „Мениджър в Еконт” поставя тези служители в нова работна среда на длъжност, която изисква различен набор от умения. По този начин мениджърите в обучение не само придобиват нов опит, но и привикват да реагират бързо и адекватно в непознати ситуации. Офисите и отделите, които приемат мениджъри в обучение, имат предимството да получат нестандартен поглед върху своите задачи и организация.


Е-Трейдър


Ако имате нужда от допълнителни доходи, ако търсите ново предизвикателство или просто търговията е в кръвта Ви, можете да се включите в търговския екип на Еконт като Е-Трейдър (търговец на свободна практика). По този начин имате възможност да работите директно с потребители на куриерски и пощенски услуги, като ги информирате и насочвате вниманието им към сервиза, предлаган от Еконт. Успешният Е-Тейдър умее да моделира най-подходящия за клиента пакет от основни и допълнителни услуги, така че да има реален интерес от работата с Еконт. За тези консултантски услуги получавате 3% от оборота на всеки нов клиент, привлечен след контакта с Вас. Всеки клиент има нужда не само от еднократна консултация, а от постоянно присъствие на Е-Трейдър до себе си, който да е на разположение за съвет и помощ. Тези проценти стават Ваш постоянен, ежемесечен доход, докато се грижите за клиента и той работи с Еконт.
Вие ще получите достъп до нашата система, за да имате винаги на разположение актуална информация за клиентите, привлечени от Вас.
За въпроси и контакти:
Алина Събева, Директор отдел Търговска Активност и Социологически Проучвания, e-mail: tasp@econt.com.


Стажантска програма за ученици


Стажантската програма за ученици на Еконт Експрес е част от политиката, която компанията провежда в подкрепа на младите хора и развитието на град Русе. Не е необходимо учениците да имат предишен професионален опит.
Участието в стажантската програма дава възможност на учениците:
•    да се присъединят към една от водещите компании на националния пазар
•    да опознаят корпоративната култура и спецификата на куриерските услуги
•    да работят с едни от най-добрите професионалисти в бранша и да спечелят нови приятели
•    да приложат знанията си на практика и да развият потенциала си
•    да получат шанс за развитие и за бъдещо назначение на постоянна длъжност

Области за провеждане на стаж
•    Информационни технологии
•    Продажби
•    Контакт с клиенти
•    Маркетинг
•    Счетоводство
•    Човешки ресурси
Продължителност на програмата – между 1 и 6 месеца на непълен работен ден (2-4 часа) в учебно време, в зависимост от възможностите на участниците и от нуждите на компанията. В неучебно време е възможна и работа на пълен работен ден (8 часа). Стажантската програма е целогодишна.
Критерии за участие в стажантската програма
•    Навършени 18г.
•    Компютърна грамотност.
•    Желание за работа и мотивация за усъвършенстване
Необходими документи:
•    Академична справка
•    Автобиография (CV)
•    Мотивационно писмо
Начин на кандидатстване – документите се подават на e-mail: v_eneva@econt.com.
За въпроси и контакти:
Вяра Енева, Директор на център за знания, тел.: 0888 537 021Коментари по статията Всички коментари

Един отговор :

 1. Станчо Димов казва:

  Искам да похваля Еконт ЕкспресВашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Май
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 5409108
  Нови клиенти за май 133537
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 15244
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner