вторник, 30 август 2016 г, 16:03 ч.

Град Пловдив с нов офис от 26.07.2010

От 26.07.2010г. жителите на град Пловдив могат да използват куриерски и пощенски услуги, както и уникалните предимства на Компанията, в новия ни офис:

Офис Пловдив Мебелна къща – ж.к. Тракия,  бул. „Освобождение“ № 93; тел.: 0885 / 835 938.Коментари по статията Всички коментари

2 Отговора :

 1. georgi казва:

  ima li vuzmojnost da se izprati i choveka koito go polu4ava da vi dade parite i vie da donesete?

 2. lora казва:

  Здравейте Георги !

  Ако правилно съм разбрала въпроса Ви, интересувате се от допълнителната ни услуга по куриерски пратки – Наложен платеж. Да, при предаване на пратката към получател, куриерът ще инкасира от него сумата, която сте обявили за наложен платеж и тя ще Ви бъде изплатена на следващия работен ден.

  Поздрави,
  Лора Арсова
  директор дирекция Пазари
  Еконт ЕкспресВашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3818102
  Нови клиенти за август 181201
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 12641
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Август
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner