петък, 27 май 2016 г, 1:24 ч.

Град Варна с нов офис на Еконт Експрес от 10.11.2010 година


От 10.11.2010г. жителите на град Варна могат да използват куриерски и пощенски услуги, както и уникалните предимства на Компанията, в новия ни офис.

Офис Варна Бенковски, ул. Велико Христов №12; 0885 / 677261.Коментари по статията Всички коментари

2 Отговора :

 1. Инев казва:

  Този район отдавна имаше нужда от Ваш офис. Благодарим Ви, че сте по-близо до нас ! Останах впечатлен от новината и се възползвах от обслужването на служителите Ви!
  Инев -търговец

 2. василев казва:

  Радвам се че ни улеснявате с откриването на този офис. Спестява ми време и пари и е много удобен за всички, които използват Еконт в този район! Доволен съм.
  Успех и късмет !Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3303036
  Нови клиенти за май 114897
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 13026
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Май
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner