понеделник, 19 март 2018 г, 15:00 ч.

Софтуерна интеграция с Bg-Cart


Еконт представя приложение за всички онлайн търговци, избрали платформа Bg-Cart за своя електронен магазин. Сега те имат възможност да се възползват от автоматичен модул за доставка с Еконт, посредством който ще осигурят 20% отстъпка от цената на куриерската услуга.


Удобствата, които този модул осигурява на онлайн търговеца, са автоматична подготовка на товарителници и заявка за куриер, както и възможности за крайния потребител от:

- оптимизирана на разходите посредством избор на доставка до адрес/офис

- избор на допълнителни услуги по доставката (разрешавам преглед/тест, приоритетен час, обявена стойност, обратна разписка и др.)

- онлайн проследяване на пратката

- локатор на офисите на куриера – даващ възможност на клиента да открие кой е най-близкият офис до посочен адрес, както и маршрут към него.


За новите клиенти, избрали платформата на Bg-Cart, модулът за доставка с Еконт се предлага безплатно, а за настоящите е необходимо софтуерът да бъде обновен, за което Ви осигуряваме напълно безплатно съдействие от екипа Bg-Cart.


Подготвихме видеоматериал, в който можете да видите целия процес от подготвянето на поръчка от страна на клиента, до приемането й от страна на Търговеца.На всички търговци предоставяме преференциални цени за доставка. За да се възползвате от тях, трябва да настроите модула и да сключите с Еконт Договор за ползване на преференциални цени.
За връзка с Еконт пишете на имейл: info@econt.com.


Ако възникнат въпроси, ние и нашите партньори от Bg-Cart сме насреща!Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4008606
  Нови клиенти за март 139493
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18536
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner