понеделник, 19 март 2018 г, 15:00 ч.

Софтуерна интеграция с Magazine Online


Фирма Еконт представя на пазара нов модул за доставка на всички онлайн търговци, които използват платформата Magazine Online.

Всеки интернет търговец, който избере Magazine Online за свой електронен магазин, ще има възможност да улесни своята работа като се възползва от модул за доставка, който се инсталира на Вашия сайт. ТУК можете да изтеглите инсталационния файл за модула, а ТУК можете да се запознаете с инструкциите за неговото инсталиране.

Чрез него можете автоматичното да генерирате товарителници и да предлагате на своите клиенти много допълнителни възможностти. Всички допълнителни услуги като доставка до офис на Еконт или до адрес, се настройват предварително за всички клиенти.

В допълнение модулът дава възможност на търговците да променят част от настройките за доставка индивидуално за всеки потребител, например:
• да се добави ли услугата ‘обявена стойност’
• да се добави ли услугата ‘час за приоритет’

Като подател на пратките, в зависимост от нуждите, електронният търговец може да променя и следните допълнителни услуги:

• информативен sms при доставка на пратка
• разрешение за преглед /и тест/ на пратката преди плащане на наложения платеж
• разрешение за предаване на фактурата преди плащане на наложения платеж
• задаване на условия по обратното връщане на пратката при отказ от страна на крайния клиент.

Заедно с посочените удобства за търговеца и крайния потребител, Еконт предлага и възможност за преференциални цени за доставка – 20% отстъпка от цената за доставка за всички куриерски пратки за територията на страната, подготвени посредством модула за доставка.

Какво е необходимо, за да се възползвате от нея?
- да имате регистрация в страницата на Еконт Експрес. Може да се регистрирате TУК.
- да инсталирате и настроите модула за доставка (данни за подателя, платец на доставката, метод на плащане, допълнителни услуги).
- третата и последна стъпка е подписване с Еконт на Договор за префренциални цени.

Подготвихме видеоматериал, в който можете да видите целия процес от подготвянето на поръчка от страна на клиента, до приемането й от страна на Търговеца.


За връзка с Еконт пишете на имейл: info@econt.com.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4008606
  Нови клиенти за март 139493
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18536
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner