четвъртък, 22 март 2018 г, 19:26 ч.

Софтуерна интеграция с OsCommerce


Еконт и КонсултСофт разработиха съвместно модул предназначен за една от най-разпространените безплатни платформи – osCommerce. Чрез него онлайн търговците ще могат да улеснят работата си и да автоматизират процеса по подготовка на пратката си с направената покупка.

Модулът осигурява гъвкави ценови решения за доставка на предлаганите във Вашия магазин продукти.

Клиентите на магазина имат възможност да избират начин за доставка – до адрес или до удобен за тях офис на Еконт, с което оптимизират транспортните си разходи. Локаторът на офиси на Еконт дава информация за този най-близък до клиента офис.

Нужно е само да бъде избрана опцията доставка ‘до офис’ и въведен данни за местонахождението му (град, квартал или улица). Калкулира се точната цена за доставка. Модулът позволява опериране с нея в зависимост от ценовата политика на онлайн магазина.

Ако транспортните разходи се поемат от търговеца модулът може да бъде настроен така, че да визуализира цена за доставка, равна на 0.

Ако разходите са за сметка на купувача, той има възможност да избира допълнителни услуги – обявена стойност, приоритет и т.н.

Още при интегрирането на модула като изпращач на стоката може да предложите опции, които купувачите да ползват при покупката и с тях гарантирате защита на интересите им:

- преглед на стоката до 15 мин. преди плащане на НП;
- преглед и тест на стоката до 15 мин. преди плащане на НП;
- предаване на фактура преди плащане на наложен платеж.

Те ще бъдат видими за потребителите при осъществяване на покупката и ще спечелите доверието на купувача, доказвайки грижа към неговите интереси.

Информираността на търговеца за момента на доставка се осигурява чрез опцията „уведомяване” чрез sms от Еконт.

Модулът за доставка може да изтеглите от ТУК с опция да осигурим IT специалист, който да съдейства за инсталацията му.

За повече информация ни потърсете на имейл: info@econt.com.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4046425
  Нови клиенти за март 177276
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18656
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner