четвъртък, 22 март 2018 г, 19:27 ч.

Софтуерна интеграция с Exsitee

Още едно разумно решение за Вашия онлайн магазинЕконт и Изи Солюшън разработиха съвместно модул за доставка с куриер за всички онлайн търговци, предпочели платформа Exsitee за своите магазини.

Модулът е изключително гъвкав и функционален с предлаганите от него опции. Разработчикът е заложил на нови възможности за собственика на електронния магазин и неговите клиенти:

- безплатна доставка при достигне на определен оборот от клиента;
- възможност за оптимизиране на транспортните разходи чрез определяне на типа доставка: до адрес или до най-близко разположен офис на Еконт Експрес;
- гарантиране на лоялност и доверие към електронния търговец, разрешаващ на своя клиент преди да заплати стойността на закупения артикул да го прегледа/прегледа и тества. Клиентът ще има възможност да се увери в целостта на съдържанието, състоянието и качеството на доставената пратка като я приеме след лично одобрение;
- избор на допълнителни услуги при доставка, които ангажират Еконт с конкретно изпълнение: Обявена стойност, Експресен градски куриер, Приоритетна доставка;
- автоматично калкулиране и визуализиране на комплексна цената в съответствие с избраните тип и условия на доставка;
- гарантирана информираност и грижа за крайния клиент.

За всички клиенти, избрали Exsitee за своя платформа, Еконт Експрес предоставя изключително възможност за ползване на изгодни ценови условия. преференциалните цени се задействат след подписване на Договор за преференциални цени с Еконт Експрес и след настройване на вградения модул съгласно Инструкция за настройване на модул за Exsitee.

За да се свържете с Еконт, пишете на електронен адрес: info@econt.com.

Повече информация за предлаганите от Exsitee електронни магазини, можете да намерите на адрес: http://www.exsitee.com/.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4046425
  Нови клиенти за март 177276
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18656
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner