четвъртък, 26 април 2018 г, 19:43 ч.

Софтуерна интеграция със Summer Cart
Еконт Експрес съвместно с Мирчев Идеас представя приложение за по-лесен и удобен начин за търговия в онлайн пространството.

Представяме ви всички възможности на новата интеграция между Summer Cart и Еконт: • Автоматично попълване на населени места когато клиентът започне да въвежда своя адрес в онлайн магазина


 • В реално време се изчисляват куриерските такси за доставка до адрес и до офис на Еконт


 • Клиентът вижда в реално време и реално изражение дали получава отстъпка от доставката


 • Ясно представяне на допълнителни услуги към доставката


 • Избор на приоритетен час за доставка със съответната допълнителна такса


 • Вграден е офис локаторът на Еконт, който позволява интерактивен избор на офиси на Еконт чрез географска карта на Google


 • Офис локаторът предлага тези офиси на Еконт, които са най-близо до адреса на клиента


 • Търговецът автоматично подготвя товарителници без да напуска своя онлайн магазин, директно от административната област на Summer Cart


 • Новаторско решение в Summer Cart е, че при подготовката на всяка товарителница има пълна гъвкавост – търговецът контролира директно от Summer Cart допълнителни параметри и услуги за всяка отделна пратка:o Обявена стойност
o Обратна разписка и стокова разписка
o SMS при предаване на доставката
o Предаване на фактура преди плащане на наложен платеж
o Преглед и тестване на стоката преди плащане
o Уреждане на разходите в случай на отказана пратка
o Поделяне на куриерските разходи с получателя в конкретна парична стойност (напр. Ако куриерската такса е 11.45 лв. търговецът може да покрие 5 лв, а клиентът остатъка от 6.45 лв.).


Инсталация на новия модул Еконт в Summer Cart:

Новият модул Еконт се инсталира от екипа на Summer Cart

Може да заявите желание на тел. 0700 45 155 (на цената на 1 градски разговор за цяла България) или на имейл адрес: sales@summercart.com.


Настройване на модула Еконт в Summer Cart:

Всеки собственик на онлайн магазин, който има нужда от съдействие при настройването на модула може да разчита на помощта на служителите от Еконт Експрес. Те са достъпни за всички Ваши въпроси относно модула, както и за всички услуги предлагани от Еконт Експрес. За електронна кореспонденция пишете на адрес: info@econt.com.

Преференциални цени за доставка за електронните търговци

За всички търговци избрали платформа Summer Cart и ползващи модул за доставка, Еконт предоставя и възможност за ползване на преференциални цени за доставка.
За да се възползват от тях е необходимо настройване на вградения модул и подписване на договор за ползване на преференциални цени.

Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4329333
  Нови клиенти за април 196047
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19640
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner