четвъртък, 26 април 2018 г, 19:46 ч.

Още възможности за онлайн търговци с Joomla

Еконт Експрес и 3D Уеб дизайн представят подобреното приложение – безплатната платформа за онлайн търговия Virtue Mart, базирана на системата Joomla. С него ще улесните работата си и ще автоматизирате процеса по подготовка на пратката.

Удобства, които приложението дава:


 • Клиентите на магазина имат възможност да избират начин за доставка само с няколко клика – до адрес или до удобен за тях офис на Еконт (по-нисък транспортен разход).


 • Офис Локаторът на Еконт дава информация за най-близък до клиента офис. Нужно е само да въведете своето местонахождение (град, квартал или улица) и изберете опция ‘доставка до офис’.


 • Калкулира се точната цена за доставка. Приложението позволява опериране с нея в зависимост от ценовата политика на онлайн магазина. Ако транспортните разходи се поемат от търговеца, приложението може да бъде настроено така, че да визуализира цена за доставка, равна на 0. Ако разходите са за сметка на купувача, той има възможност да избира допълнителни услуги – обявена стойност, час за приоритет и т.н.


 • Добавен е вариант и за разделно плащане между търговеца и клиентите му.


 • Този, който изпраща стоката може да предложите опции, които купувачите могат да ползват при покупка и с тях да гарантира защита на интересите им:

- преглед на стоката до 15 мин. преди плащане на наложен платеж;

- преглед и тест на стоката до 15 мин. преди плащане на наложен платеж;

- предаване на фактура преди плащане на наложен платеж.
Тези опции ще бъдат видими за потребителите при осъществяване на покупката и ще спечелите доверието на купувача, доказвайки грижа към неговите интереси.


 • Информираността на търговеца за момента на доставка се осигурява чрез опцията „уведомяване“ чрез sms от Еконт.


Като допълнение към това Еконт предоставя и отстъпка от цената на куриерската услуга на всички електронни търговци на база генериран обем от оборот, след подписване на Договор и поставяне на приложението.

За повече информация ни потърсете на имейл: iasp@econt.com.


Коментари по статията Всички коментари

2 Отговора :

 1. МАРТИН ПЕНЧЕВ ХРИСТОВ казва:

  Евала да са живи и здрави програмистите на 3D Уеб дизайн, надявам се еконт да откликнат подобаващо и сега при новата версия на Vitrumart 2.0.x за интеграцията с модула за доставка. Напрактика вече никой не ползва стария Virtuemart 1.5-1.9 и сега модула е само за музей на електронната търговия! Но аз вярвам като лидери, че Еконт ще отговорят на предизвикателството да държат летвата високо пред конкурентите и ще платят на някой програмист за интеграцията на модула им за доставка с новия Virtuemart 2.0.x :)
  С уважение: подпис не се чете

 2. Дарин Димитров Маринов казва:

  Здравейте, г-н Христов,

  Благодаря за положителните думи за предложения Ви софтуерен продукт. Планирали сме обновяване на модули за доставка за популярните платформи за електронна търговия, в които ще предложим освен всички настоящи възможности и нова, уникална за българския пазар услуга. Повече за тази възможност ще научите скоро от нашия сайт, обслужващия Ви офис и нашите търговци.

  С уважение,

  Дарин Маринов
  Еконт Експрес
  Ръководител ИАСП
 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4329333
  Нови клиенти за април 196047
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19640
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner