четвъртък, 22 март 2018 г, 19:28 ч.

Софтуерна интеграция с eStore


Еконт Експрес има удоволствието да представи разработения в сътрудничество с уеб студио КриейтивБГ ЕООД модул за доставка за разработената от тях платформа за онлайн търговия eStore.

Инсталирането на модула ще бъде извършвано от програмистите на студиото. Упътване за неговото настройване може да откриете ТУК.

Предлагаме Ви да разгледате работата на модула в подготвения демо магазин: http://www.econt.elegance.bg/.

Модулът предоставя възможност на Вашите клиенти сами да изберат начина на получаване на поръчаните стоки. Те ще могат да направят своята поръчка като регистрирани потребители или като гости на Вашия сайт. Съгласно направените настройки на модула, те ще могат да добавят и различни допълнителни услуги към своята поръчка като ще получават информация за цената на куриерската услуга още в момента на оформяне на тяхната поръчка.
При липсващо тегло на един или повече артикули в клиентската кошница модула автоматично прилага базово тегло, като по този начин клиента ще получи ориентировъчна цена за доставка.

В административния панел, при обработване на направени от Ваши клиенти поръчки, ще имате възможност бързо и лесно да подготвите товарителен документ за всяка една от тях, по която е избран Еконт Експрес за куриер. Ще имате възможност да направите и индивидуални настройки преди генерирането на товарителницата за съответната поръчка.

Административната част на магазина и работата в нея може да разгледате тук:

 • http://econt.elegance.bg/admin/login
 • потребителско име: econt
 • парола: express


 • За връзка със сътрудниците от отдела използвайте имейл: info@econt.com.

  Интернет търговците заявили интерес към модула за доставки с Еконт Експрес за платформа eStore ще получат професионално съдействие при инсталирането и настройката на модула.
  Също така ще могат да се възползват и от преференциалните цени за доставка съгласно условията на Договор за сътрудничество.  Коментари по статията Всички коментари


  • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
   Месец Март
   Такса 0%
   Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
  • Брояч на клиентите на Еконт
   Kлиенти на Еконт 4046425
   Нови клиенти за март 177276
   Брояч на потребителите в е-Еcont
   Активни в последния месец 18656
   Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
  • Изтегли своя iEcont
   Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

   Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
  • Приложение за проследяване на пратки


  Designed by FORMA design | Powered by IT Partner