четвъртък, 26 май 2016 г, 15:30 ч.

Free Zone Еcont

Резултатът от глобализацията е, че все повече и повече хора се свързват помежду си и тези връзки се разрастват с огромна скорост.

Многото връзки означават много възможности. Много възможности да комуникираш, да избираш, да търгуваш, да получаваш информация, да споделяш…

Ние искаме клиентите на Еконт да имат всички тези възможности като направим свързването лесно. С тази цел започнахме изграждането на wi-fi зони за свободен достъп във всеки от офисите на Компанията.

От днес зад бутона Свободна wi-fi зона, до изграждането на зоните в цялата ни мрежа, Вие ще намирате актуален списък с офисите ни, в които може да ползвате без ограничение, осигурен от Еконт достъп до интернет.


Коментари по статията Всички коментари

Един отговор :

 1. Вип Еконт Експрес Минко казва:

  Здравейте, Еконт Експрес благодаря ви за поредната прекрасна новина наистина и прекрасно това, което го правите за вашите клиенти страхотно.
  Поздрави
  Минко
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3297085
  Нови клиенти за май 108942
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 13003
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Май
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner