вторник, 24 април 2018 г, 8:02 ч.

Доставки в празничните дни за 1-ви Май

Уважаеми клиенти,

Във връзка с националния празник 1-ви Май, информираме, че 30.04 (понеделник) и 1.05 (вторник) ще са неработни (почивни) дни за Еконт.

Всички пратки, приети на 27.04 (петък) ще бъдат доставяни съгласно желанието на клиентите – в събота, 28.04 при използване на допълнителната услуга Приоритет, или на първия работен ден след празниците – 02.05 (сряда). Това желание следва да бъде записано в транспортния договор при изпращането на пратката.

Приетите на 28.04 (събота) пратки ще бъдат доставяни на 02.05 (сряда).


За София в празничните дни може да използвате услугата ни Денонощен куриер, а на разположение на всички клиенти ще работи консултативния център на Еконт.

Компанията ни има възможност за извършване на извънредни доставки в почивните дни. Ако желаете да бъде организирана такава доставка е необходимо най-късно до 25.04 (сряда) да заявите това на имейл адрес: traffic@econt.com (на вниманието на Директор Трафик, Венелин Моллов). Ще получите в отговор индивидуална оферта за изпълнението.

Цените за доставките през този период са по договаряне, в зависимост от обем, дестинации и схема на трафика.

Информация за работния ни график в Румъния и Гърция през празничните дни може да намерите тук

За още информация, моля, свържете се с консултантите на Еконт на безплатен телефон 0 8001 8001 и skype: econt-bg или попитайте Управителя на обслужващия Ви офис.Коментари по статията Всички коментари


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4306354
  Нови клиенти за април 173073
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19186
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner