понеделник, 19 март 2018 г, 15:01 ч.

Представяме ви – BH социален проект на Еконт


Мъдрите са казали, че най-богат е този, който споделя това, което има с хората. Когато човек има свободен ресурс, без значение материален или духовен, той започва да го разходва „на ползу роду”. Това прави не само другите по-щастливи, но и него самия.

През 2010 г. Еконт реши да реализира този свободен ресурс под формата на социален проект BH.

Част от него е BH кафе-библиотека – социалната идея за подпомагане и развитие на знание и култура, място за срещи с приятелите и книгите.

BH, обаче, не се ограничава само до това. Целите на проекта са да отправи поглед към абсолютните ценности и да създаде условия за това.

В BH кафе-библиотека се организират събития от най-различен характер, на които посетителите могат да разнообразят ежедневието си. Също така да придобият нови знания и идеи и да открият полезността от тях в собствения си живот.

Във връзка с това, проектът BH започна издателска дейност. Книгите се подбират такива, че да дадат познания на читателя и да обогатят живота му както на материално, така и на духовно ниво.

BH ресторант също е част от този проект. В модерния забързан свят хората обръщат все по-малко внимание на това с какво се хранят. Акцентът, на който BH залага тук е популяризирането на културата на здравословното хранене и начин на живот.

Независимо, че библиотеката и ресторантът имат дейности, които са приели за основни, над тях стои цялостната идея на BH – развитието ни като общество и усъвършенстването ни като индивидуалности.

Може да научите повече информация за проекта на:
BH кафе-библиотека
BH ресторантКоментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4008606
  Нови клиенти за март 139493
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18536
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner