четвъртък, 22 март 2018 г, 19:27 ч.

Софтуерна интеграция с Magento

Съвместно с Екстенза Уеб Дивелъпмънт, Еконт Експрес Ви представя новото приложение за търговия в онлайн пространството.Възможностите в Magento са:

 • автоматично попълване на населени места, когато клиентът започне да въвежда своя адрес в онлайн магазина
 • в реално време се изчисляват куриерските такси за доставка до адрес и до офис на Еконт
 • вграден е офис локаторът на Еконт, който позволява интерактивен избор на офиси на Еконт чрез географска карта на Google.
 • възможност за частична доставка и избор между няколко артикула от приложен опис в комбинация с услугите „Преглед” и „Преглед и тест” преди заплащане на наложен платеж.
 • възможност да дадете предварително своите указания към приемащият или предаващият пратката куриер, както и указания за връщане в случай, че пратката бъде отказана


Инсталация на новия модул Еконт в Magento:


Инсталационните файлове може да изтеглите от следният линк: http://extensadev.com/projects/econt/econt_magento_latest.zip

Инструкции за инсталацията може да изтеглите тук .

Как да инсталирате модулите – видео .

Настройване на модула Еконт в Magento:

Всеки собственик на онлайн магазин, който има нужда от съдействие при настройването на модула, може да разчита на помощта на служителите от Управлението на Еконт Експрес. Те са достъпни за всички Ваши въпроси относно модула, както и за всички услуги предлагани от Еконт Експрес. За електронна кореспонденция пишете на адрес: info@econt.com.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4046425
  Нови клиенти за март 177276
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18656
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner