четвъртък, 24 май 2018 г, 11:17 ч.

Офис на Еконт вече и в Ракитово

Днес отвори врати първият офис на Еконт в гр. Ракитово. Офисът се намира в центъра, в близост до красивия парк на града, на ул. Братя Кръстине 1.

Всички шофьори могат да бъдат доволни, защото пред офис Ракитово има и няколко паркоместа, така че не е нужно да се притеснявате, ако имате да получавате или изпращате по-тежки пратки.

В офиса всеки ден ще ви посреща нашият дружелюбен експерт, а във вашите домове ще ви посещава усмихнатият ни куриер. Можете да им се доверите напълно, защото те са готови да ви помогнат във всеки един момент.

И не на последно място, в офис Ракитово можете да се възползвате от всички услуги на Еконт.

Работното време на офиса е:

Понеделник – петък: 09:00 – 18:00 часа
Събота: 09:00 – 13:00 часа

Телфон за връзка: 0879922649
Имейл: rakitovo@econt.com

Благодарим ви за доверието.

 Коментари по статията Всички коментари

2 Отговора :

 1. СВЕТЛА ИЛЧЕВА КУПЕНОВА казва:

  Здравейте, това е страхотно! Аз се интересувам обаче, как може и нашето красиво населено мястенце да се радва на това богатство, офис на Еконт? Аз живея в с. Баните, това населено място е община и в цялата ни община няма нито един офис на Еконт, най близкият ни е на 30 км. от Баните? На мен ми се налага ако не всеки, то поне през ден да изминавам това разстояние, за да пущам или получавам различни пратки? Мисълта ми е към кого трябва да се обърнем за да се радваме и ние на ваш офис в нашата община? Благодаря !

 2. КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР казва:

  Здравейте, г-жо Купенова,

  Благодарим Ви, че ползвате Еконт.

  Вашето предложение е подадено към отговорен отдел.


  С уважение,

  Йоанна Станчева
  Консултативен център Еконт
  info@econt.comВашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Май
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4589981
  Нови клиенти за май 216929
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19287
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner