понеделник, 19 март 2018 г, 15:01 ч.

Първи офис на Еконт в гр. Куклен

От днес всички жители на град Куклен могат да изпращат и получават своите пратки от и до офис и от и до адрес. Първият офис на Еконт в Куклен се намира в непосредствена близост до центъра на града, на ул. Христо Г. Данов 21.

Нашият представител изтъква удовлетворено:“Най-хубавият офис. Държахме всичко да се получи, както трябва.” Освен с отлична локация, този офис изненадва и с удобна пробна, оборудвана с огледало, закачалки, отделно осветително тяло. Ако често пазарувате онлайн и използвате услугата Преглед, тест и избор, благодарение на предоставените ви удобства, тук ще имате усещането, че сте в реален магазин за дрехи.

Всеки ден в офис Куклен ще ви посрещат нашите усмихнати експерти, чиято единствена цел е вие да останете доволни от посещението си при тях.

Работното време на офиса е:

Понеделник – петък: 09:00 – 18:00 часа
Събота: 09:00 – 13:00 часа

Телефон за връзка: 0879922295
Имейл: kuklen@econt.com

Благодарим ви, че избрахте Еконт.

 Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4008606
  Нови клиенти за март 139493
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18536
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner