четвъртък, 22 март 2018 г, 19:20 ч.

Електронен подпис в цяла България

Наскоро ви споделихме за внедряването на Електронен подпис в няколко района в София. Не спираме да се развиваме и да подобряваме това, което ви предлагаме. За няколко седмици успяхме да подобрим и този нов начин на обслужване.
Радостни сме да ви споделим, че от днес в цяла България ще изпращате и получавате своите пратки до адрес по-лесно и по-бързо.

Припомняме ви, че някои от хартиените документи, които получавахте досега са заместени от Електронно изявление. Това е документът, който подписвате и чието копие може да получите по имейл.

Ако сте редовен клиент вече не е нужно да вписвате трите си имена, а в някои случаи и ЕГН. Куриерът въвежда тези данни еднократно, само ако сте нов клиент.

Ползи за вас:
- само с един подпис
- само един документ по имейл
- по-голяма сигурност

Радваме се, че можем да ви предложим най-доброто обслужване.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4046425
  Нови клиенти за март 177276
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18656
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner