неделя, 25 февруари 2018 г, 19:56 ч.

Два нови Еконтомата в София

От 11 септември (понеделник) още два Еконтомата в София ви дават възможност да изпратите и получите своите пратки по всяко време на денонощието.
Устройствата се намират на ул. 8-ми декември №1 и на бул. Александър Малинов №27.
Изпращането и получаването на пратки с Еконтомат е бързо и лесно. Всичко, което трябва да направите е предварително да подготвите своята пратка през електронния си кабинет.
Когато използвате Еконтомат получавате 10% отстъпка. А, когато изпращате и получавате пратки от и до едно и също устройство цената е с 50% по-ниска.
Пратки, които пускате в делничен ден след 18:00 часа и в събота след 13:00 часа, се обслужват от наш куриер на следващ работен ден.

Благодарим ви, че ни избрахте за ваш куриер.Коментари по статията Всички коментари

2 Отговора :

 1. Кръстьо Йорданов Жеков казва:

  Няма толкова бавен офис на Еконт, като в Елхово. Не може да има 2- ма клиента, от които единият съм аз в офиса и две касиерки и съответно да чакам 15 минути и да не ми дойде реда. Благодаря за коректното обслужване, че ме насочвате да използвам друга куриерска фирма.

 2. КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР казва:

  Здравейте, г-н Йорданов,

  Извиняваме се за причиненото неудобство.

  Сигналът е подаден към отдел Стандарти за качество.

  Поздрави,

  Александър Георгиев
  Консултативен център Еконт
  info@econt.comВашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Февруари
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3835238
  Нови клиенти за февруари 203936
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19125
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner