неделя, 25 февруари 2018 г, 19:57 ч.

Промяна в условията за палетни доставки

Бихме искали да ви информираме с предстоящи промени в палетните доставки на Еконт. Те ще бъдат въведени от 1 октомври 2017 г.
1. Цената за палетни доставки се променя с 20% увеличение.
2. Услугата Транспалети за икономична доставка на палети спира да се предлага в тарифата на Еконт.

Разбираме колко важни са палетните доставки за част от вас.
Затова ви припомняме, че от 23 юни имате по-добра възможност за развитие в лицето на Pall-Еx. Еконт е единствената компания за България, която има мастърлиценза на модела за работа на британската група. Освен доставка на здрави палети навреме, с Pall-Еx получавате гъвкави цени и ежедневно обслужване на всеки регион.

Повече информация можете да намерите в сайта www.pallex.bg. За да разберете от кой наш партньор се нуждаете, изберете меню Нашите членове и въведете пощенския код на региона, който ви интересува.
Благодарим ви за гласуваното доверие.


Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Февруари
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3835238
  Нови клиенти за февруари 203936
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19125
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner