четвъртък, 22 март 2018 г, 19:31 ч.

Забавяне на пратки

Информираме ви, че има забавяне на доставката на пратки от София за Силистра, Исперих, Дулово, Тутракан, Кубрат, Бяла, Свищов, Две могили. Пратките ще пристигнат днес около 12:00 часа.

Забавянето се дължи на ограничено движение на товарни автомобили над 12 т на път I-1 София – Ботевград в посока Ботевград. Причината е разпилян товар на аварирал тежкотоварен автомобил в района на Врачеш.

Благодарим ви за разбирането.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Март
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4046425
  Нови клиенти за март 177276
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 18656
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner