петък, 23 февруари 2018 г, 8:21 ч.

Офис Русе Медика отвори врати

Офис Русе Бизнес Парк вече е с нов адрес и с ново име. Новото име на офиса е Русе-Медика. Вече можете да получавате и изпращате пратките си от ж.к. Здравец Изток, ул. Рига 7А , в така наречения и добре познат Дом на услугите.

Локацията е достъпна и удобна за живущите и пребиваващите в района. Достъпът е лесен, с възможност за паркиране зад самия офис.

Помещението разполага с уютен клиентски кът. А вашите пратки са в сигурните ръце на добре познатите ви експерти от предишния ни офис.

Работното време на офиса е:

Понеделник – петък: 09:00 – 18:30 часа
Събота: 09:00 – 13:00 часа

Телефон за връзка: 0879922626
Имейл: ruse_medica@econt.com

Очакваме ви в офис Русе Медика.Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Февруари
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3819104
  Нови клиенти за февруари 187815
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19333
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner