неделя, 25 февруари 2018 г, 19:50 ч.

Офис Бургас Лазур е на нов адрес

Вече може да намерите офис Бургас Лазур на ул. Батак №18, срещу руската гимназия. Търговският представител ни сподели, че новото помещение е много светло, приветливо и слънчево.

Офисът разполага с 3 рецепции, а клиентският кът е голям и уютен. Ако получавате техника тук можете да я тествате спокойно, защото електрическите контакти са на удобни места. Още едно удобство на новата локация са паркоместата пред офиса.

Добре познатите ви усмихнати и услужливи експерти продължават да ви помагат в изпращането и получаването на вашите пратки.

Работното време на офиса е:

Понеделник – петък: 09:00 – 18:00 часа
Събота: 09:00 – 13:00 часа

Телефон за връзка:+359 56 919 42
Имейл: bourgas_lazur@econt.com

Заповядайте в офис Бургас Лазур.

 Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Февруари
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 3835238
  Нови клиенти за февруари 203936
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19125
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner