вторник, 24 април 2018 г, 8:10 ч.

Втори офис в Първомай

На 14 април (събота) отваря врати офис Първомай Дебър. Това е вторият офис на Еконт в града. Намира се на ул. Княз Борис I 193.

Търговският предтсавител ни сподели повече за помещението: “Условията са идеални, много е свежо. Искам да е удобно за клиентите”.
Офисът разполага с пробна и голямо огледало. Това ви дава още една възможност да си подновите пролетния гардероб, като си поръчате няколко нови рокли, а в офиса да ги пробвате.

Друго удобство на офис Първомай Дебър е, че съвсем наблизо има паркинг. Помещението разполага и с рампа, така че може да изпращате и по-големи пратки.

Търговският представител ни сподели повече и за екипа, който ще се грижи за вашите пратки: “За мен е важно да имаш добро отношение към клиента, да бъдеш винаги усмихнат.”

Работното време на офиса е:

Понеделник – петък: 09:00 – 18:00 часа
Събота: 09:00 – 13:00 часа

Телефон за връзка: +359 87 89 53 176
Имейл: parvomay_debar@econt.com

Експертите ни в офис Първомай Дебър ви очакват.

 Коментари по статията Всички коментари

Вашият коментар

За да направите коментар е необходимо да сте регистриран e-Econt потребител. Регистрирането отнема няколко минути, но регистрираните потребители имат допълнителни права и възможности, които са обявени в Общите условия на e-Econt.

Коментирай


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4306354
  Нови клиенти за април 173073
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19186
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner