понеделник, 23 април 2018 г, 3:13 ч.
Офис локатор

Инструкции за генериране на кода за модула Офис Локатор на Еконт

Модулът дава възможност в своя сайт да вградите картата на България с маркер за всички офиси на Еконт в страната. При въвеждане на адреса, където се намирате на картата ще се визуализира кои са най-близките офиси на Еконт до посочените от Вас координати, както и маршрута до всеки един от тях.

Новите браузъри дават възможност за автоматично намиране на разположението Ви. При зареждане на тази страница, ако браузъра Ви поддържа тази функционалност в горния десен ъгъл ще видите подобно съобщение:

При интеграцията на модула можете да изберете най-подходящата цветова гама и визия, така че да отговаря на дизайна на сайта в който ще бъде вграден.

Изберете гама


Предоставаме Ви няколко готови теми за цветовите настройки в модула и неговото съдържание. При избор на някоя от темите в секцията "Превю" тези промени ще се визуализират.

Превю


Размери


x px

Вземи код • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4293065
  Нови клиенти за април 159806
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19197
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner