понеделник, 23 април 2018 г, 3:12 ч.
Покупка с куриер
Покупка с куриер: Общи условия
Покупка с куриер в България
Покупка с куриер в Румъния
Покупка с куриер в Гърция
При необходимост от допълнителна информация, свържете се с наш консултант на телефон: 0 7001 7300.

Митата са древна форма на косвени данъци, осигуряващи приходи за бюджета. Те са данъци, с които се облагат внасяните, изнасяните и транзитно преминаващите стоки през територията на дадена страна. Mитата са средство за регулиране на външна търговия и осигуряват финансови средства. С изключение на нискостойностните и стоките обявени като gift, всички стоки, които са от страни извън ЕС не са освободени от държавни вземания.

Стоки, които не са освободени от държавни вземания (мито, ДДС, акциз), въпреки ниската си стойност, са тютюневите изделия, алкохолни продукти, парфюми и тоалетни води.
Може сами да направите справка за дължимото мито на дадена стока ТУК.

Ако ви е известен кода на стоката, за която желаете да проверите % мито го нанесете в полето предназначено за това. В случай, че не знаете кода може да направите справка по вида на стоката от бутона "разгледай" и следвате стъпките:
1. Избирате раздела.
2. Посочвате главата към която спада.
3. Маркирате кода, съответстващ на избраната стока.

След като сте достигнали до продукта, в поле "код на стоката" Ви се визуализира десетцифрения код. Необходимо е да посочите държавата производител и след натискане на бутона "търсене на мерки" се визуализра желаната от вас информация за % мито, който ще заплатите за стоката при внос от страна извън ЕС.

 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4293065
  Нови клиенти за април 159806
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19197
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner