понеделник, 23 април 2018 г, 3:13 ч.
Социална мрежа student.econt.com

Социална група от Еконт


Еконт подкрепя получаването и споделянето на знания и създаде социална група, в която да се включат студентите на България като там свободно споделят информация, идеи, впечатления.

Mрежата на student.econt.com използва познатата платформата на Facebook, което днес е много популярно и удобно място за комуникация.

Еконт подкрепя всеки студент, включил се в групата като му предоставя 10% отстъпка от стойността на всички неуниверсални куриерски услуги за пратки до 100 кг. Условие за ползването й е, той да бъде платец на услугата като не се допуска прилагането на други отстъпки в комбинация с тази.
За да се възползват студентите в България от правото си на отстъпка от цените на услугите на Еконт, те трябва да станат почитатели на страницата и да попълнят формуляра за регистрация, който се намира в табулатора "Econt register" там.

Формулярът за регистрация ще изисква вписване на личните Ви данни, адрес, телефон и електронна поща. Задължително условие е да бъдете студент без значение от формата на обучение.

След като изпратите регистрацията и тя бъде обработена от нас, на електронната си поща, посочена в нея, ние ще изпратим мейл за активация.

Следвайте всички стъпки, описани там и ще получите достъп до персонален електронен кабинет.

Служител на Еконт ще се свърже с Вас, за да уточните в кой от нашите офиси желаете да изпратим талона, с който може да използвате предоставената 10% отстъпка от куриерските ни услуги. За да получите талона при посещението в офиса е нужно задължително да представите своята студентска книжка (потвърждение на това, че сте студент).

За повече информация, моля, свържете се с консултантите на Еконт на безплатен телефон 0 7001 7300 или skype: econt-bg.


 • Такса гориво и пътни условия за България, Румъния и Гърция
  Месец Април
  Такса 0%
  Такса гориво и пътни условия се обявява от Еконт на 1-во число всеки месец, в зависимост от пътните условия, инфраструктурата и цените на горивата в България.
 • Брояч на клиентите на Еконт
  Kлиенти на Еконт 4293065
  Нови клиенти за април 159806
  Брояч на потребителите в е-Еcont
  Активни в последния месец 19197
  Брояч на интернет търговци, обслужвани от Еконт
 • Изтегли своя iEcont
  Приложението за Вашия iPhone, iPod touch, iPad може да изтеглите през iTunes, директно, чрез App Store или чрез сканиране на QR кода.

  Потребителите на операционна система Андроид могат директно да изтеглят приложението чрез сканиране на QR кода или като посетят Android Market.
 • Приложение за проследяване на пратки


Designed by FORMA design | Powered by IT Partner