Вие сте тук: Начало Допълнителни възможности... Преглед

Преглед

Въведение

С тази услуга давате възможност на клиентите на магазина да прегледат продуктите в рамките на 15 минути, преди да платят доставката. Повече за услугата научете тук

 

Какво получава търговецът с интеграцията

Изградете доверие, като дадете възможност на клиентите на магазина да прегледат продуктите, преди да ги приемат. Прегледът не включва възможност за тестване на самата пратка. Може да го разрешите с Преглед и тест.

Търговецът определя кой заплаща доставката – и на изпратената пратка, и на връщането, ако клиентът върне пратката. Повече информация как става това вижте в секцията Плащане на пратката.

Важно: Търговецът може да изпрати и няколко артикула за преглед, а клиентите да получат възможност да изберат един или няколко от тях, без да ги тестват – Преглед и избор. Вижте как в секция Преглед, тест и избор.

Услугата не се заплаща допълнително.

 

Как да използвате тази функционалност

 

1. Достави с Еконт

За да ползвате допълнителната услуга Преглед с Достави с Еконт, влезте в меню Настройки и секция Допълнителни услуги на магазина. Изберете Преглед – получателят има право да прегледа пратката в рамките на 15 минути и да плати Наложения платеж само ако приеме стоката ми и натиснете Запази настройки.

 

2. Интеграция с XML

За да ползвате Обратна разписка с XML интеграция, е нужно да добавите услугата в секцията информация за товарителницата (<shipment>) към заявката за генериране на товарителница.

Следва да приложите следното:

  • <pay_after_accept>1</pay_after_accept>

 

Ако не искате възможност за преглед към пратките, не подавайте изобщо този параметър.

 

3. Интеграция със SOAP/JSON

За да ползвате Преглед със SOAP/JSON интеграция, е нужно да добавите услугата в класа ShippingLabel към заявката за генериране на товарителница.

Следва да приложите следното:

  • payAfterAccept: 1

 

Ако не искате да предлагате възможност за Преглед към пратките, не подавайте изобщо този параметър.

 

4. Интеграция с модул за платформа за електронна търговия

За да видите как да настроите тази допълнителна услуга през модула си за платформа за електронна търговия, следвайте указанията тук

Други допълнителни услуги