Вие сте тук: Начало Докъде ще доставяте

Докъде ще доставяте

Въведение

Удовлетворените клиенти са целта на всеки бизнес. За да помогнем на търговците да имат повече удовлетворени клиенти, се стремим към най-високо качество на куриерските услуги, които предоставяме. Доставяме пратките, където пожелае клиентът, и където търговецът е дал предварително опция за избор.

Еконт предоставя следните възможности за доставка на пратка:

  • адрес на клиента
  • офис на Еконт
  • Еконтомат – нашите автоматизирани пощенски станции, където клиентите могат да платят с карта и да вземат пратката си 24 часа в денонощието
  • мобилни офиси

 

Какво получава търговецът с интеграцията

Интеграцията с нашите системи ще позволи на търговците да предоставят на клиентите си възможност за доставка до избрано от тях направление – например, може да доставяме само до адреси на клиентите или само до наши офиси. Избирате до коя държава може да доставя магазинът сред тези в които оперираме.

Търговецът решава докъде да доставяме пратки на клиентите на магазина. Управлявате тези възможности през интеграцията със системите ни.  Вижте как става това тук

Можете да позволите на клиентите на магазина да използват и допълнителната ни услуга Приоритетен час, като изберат конкретен час или интервал от деня, в който да доставим пратката. Дори и да не изберат Приоритетен час, обещанието ни е, че пратките ще бъдат доставени до 13:00 часа на посочения адрес.

Имате възможност да разрешите и доставка до наш офис,

където поръчката ще очаква получателя си до 7 дни след пристигането ѝ и ще бъде достъпна от отварянето на самия офис. Търговецът избира, удобството е за клиентите. Как да настроите методите за доставка можете да видите:

Следващи стъпки

За да може търговецът да управлява автоматизирано доставките си чрез системите на Еконт, трябва да регистрира свой профил в eEcont, след което да избере начин за интеграция със системите ни.